98.- Participem en Tarragona IMPULSA. Principis que justifiquen la Causa Oferta Cooppel per la Pau ISF SIS

 Els principis, els mòbils i els valors que justifiquen la Causa Oferta Cooppel per la Pau ISF SIS.-

Va molt més enllà i és més profund que un senzill afany de protagonisme personal, és servir amb el protagonisme suficient de donar la cara per a lluitar per uns objectius propis dels Drets Humans i Socials del Segle XXI.

La necessitat de confiança, de reputació per aconseguir connectar i generar el desig, el voler amb entusiasme a adherir-se a la Causa i a la pràctica del Cooppel en colla o en família.

Principis de solidaritat i investigació servei, en aprenentatges servei comunitari.

Amb disciplina, fermesa, constància, etc. fidelitat i lleialtat.

ISF Internacional Sense Fronteres

Es desenvolupar els valors que es mencionen a Tarragona IMPULSA.

https://www.tarragona.cat/tarragonaimpulsa/noticies/noticies-2022/la-10a-jornada-tarragona-impulsa-oferira-eines-per-fomentar-la-millora-continua-i-ladaptacio-als-canvis


Marca multipersonal amb la diversitat d'implicació en intensitat, en el temps permanent o en ad hoc, en suport motivacional o en recursos o mitjans de la diversitat d'interessos, de necessitats i de capacitats de els persones.

Un estudi amb acompanyament del bon clima d'impulsa per a facilitar la viabilitat laboral a estudiants universitaris i les competències bàsiques a la identitat, a la pertinença i a la participació de totes les persones davant el repte 2030.


SIS   
Intel·ligència Solidària Internacional Investigació Servei Superior Comunitària.



La jornada es va iniciar amb la benvinguda del conseller Manel Castaño i de la cap de gestió de l’SMO, Aurora de la Torre. Tot seguit es projectarà un vídeo commemoratiu dels 40 anys de l’SMO i després començarà la ponència titulada “El món canvia, i tu?” a càrrec de la consultora estratègica de capital humà, formadora, conferenciant internacional i escriptora, Eva Collado. En aquesta conferència es donaran eines per dissenyar el futur professional en l’era digital.

A partir de les 10.45 h serà el torn dels casos d’èxit de l’SMO, en els qual diverses persones vinculades a aquest servei municipal exposaran les seves experiències i explicaran de quina manera Tarragona Impulsa els ha acompanyat en el seu camí professional. La jornada finalitzarà amb la ponència “La comunicació és connexió” a càrrec del formador, conferenciant i bicampió espanyol d’oratòria, Nacho Téllez; i la conferència “Aprèn a crear vincles. Tot depèn de tu", de la mà de Paco Lorenzo, amant de les relacions humanes i de l’esport, creador de l’empresa Treic Events i de l’experiència Juegos Empresas.


https://web.tarragona.aplicatiuspin.cat/webServices/views/?v=formacio/detallFormacio&idAplicatiu=62&idFormacio=1509

Comentaris