11.- Com trobar respostes a les nostres preguntes? Com imaginar millorar a aprendre a aprendre i fer-lo realitat.-

 Com trobar respostes a les nostres preguntes, solucions als nostres problemes i sortides a les nostres aspiracions d'èxit a les nostres vides.

Com trobar respostes a les nostres preguntes? Anem pel Projecte Social Universal Cooppel de Sense Fronteres de la Federació Internacional Cooppel per la Pau.-



Pla Cooppel per la Pau local i mundial.

Anem per una oferta solidària pel Projecte Universal Cooppel Sense Fronteres de la Federació Internacional Cooppel per la Pau.-

Fem Pregons emissors Digitals Mensuals d'interès social, públic i general. Fem PeDM per apropar-nos a l'altra i això és un dret humà i qui posi barreres comet una falta greu o fins i tot delicte pels danys i perjudicis que es puguin atribuir.

On ens oferim?

A escoles/instituts i ajuntaments del Priorat

A escoles/instituts del Camp de Tarragona

A entitats de Catalunya-Andorra i oberts a Espanya i Hispanoamèrica.

Oberts a arreu

El problema del fracàs escolar i en positiu el repte de l'èxit de totes les persones nosaltres oferim una sèrie de propostes d'estratègies de suport tècnic holístic educatiu a les famílies que ens pot ajudar a superar barreres mentals i prejudicis com supersticions a favor de l'èxit.

ARA POTS DECIDIR AMB ELS DILEMES COOPPEL EL TEU PROPI FUTUR.-

Estem lluitant per al respecte i la tolerància i comprensió dels Pregons emissors Digitals Mensuals pels quals convidem a les persones a participar en iniciatives solidàries.

Ara tens al teu abast una proposta de garanties de qualitat educativa que volem que la UNESCO ens reconeixi en el 2023.

Tenim al teu abast la FEDERACIÓ SOLIDÀRIA INTERNACIONAL SENSE FRONTERES TALENTS COOPPEL.- "F6 Formació Talents Cooppel"  (F6Q Talents).-

Com una federació d'escacs o d'altres pràctiques culturals i esportives tenim una taxonomia pròpia que consisteix en:

Pels pares i les mares que volen desenvolupar el talent de la seva família i dels seus fills i filles, ara tenen una eina, el Cooppel

Aprendre a jugar al Cooppel.-

1.- Aprendre a controlar la ment, autocontrol mental en tres tasques:

1.1.-  Aprendre a moure les peces FiLS de la meva ment d'aprendre a aprendre, com que la meva ment és com un mòbil Androide però que soc jo que l'he de controlar i no ell.

1.2.- Organitzar jugades mentals per a aprendre a aprendre. Considerar els coneixements com aliments de la nostra ment. Els Perfils de la meva Ment.

En la nostra narrativa d'aprendre a aprendre tractem els coneixements com els aliments.  Com aconseguir.los, com tractar-los, com recordar-los o conservar-los, com presentar-los en el nostre món relacional, com digerir-los com rumiar-los

1.3.- Aprendre a gestionar els patrons relacionals, les estratègies i els rols d'aprendre a aprendre mentals, socials i culturals.

2.- Opció i dilema de constituir en família el Club Cooppel amb seccions de colla d'amics coordinats afavoridors del treball en equip i de relacions entre famílies.

Estils multiplicatius personals d'aprendre a aprendre a partir de la capacitat de moure les peces mentals FiLS, organitzar jugades, partides i partits Cooppel des dels perfils de l'alimentació cognitiva de els nostres ments i finalment dels patrons relacionals afavoridors per a aprendre a aprendre..

3.- Adherir-se i participar en trobades de persones, grups, equips, clubs per a celebrar jugades, partides i partits sota el nom d' Aplecs Cooppel, CiM's Cooppel, etc. 

4.- Federar-se a la Constructora Mental pel la Pau, Sense Fronteres Cooppel.

Fitxar com si es tractes d'una federació esportiva, d'escacs o d'altra mena.


A la vostra disposició:

Tenim la Imaginació Creativa de la Federació Cooppel per al Foment del Talent de les persones en la cooperació pel record competencial constructiu mental per la Pau 

info@cooppel.org    i  what's  619 79 39 69

Comentaris