42.- CAUSA COOPPEL A FAVOR DE L' EMPODERAMENT UNIVERSAL, abolició de tota esclavitud sigui estructural , situacional i puntual.-

  COOPPEL

COOPERACIÓ en PRO de l'EMPODERAMENT LEGÍTIM (PeL).-

          A FAVOR DE L' EMPODERAMENT UNIVERSAL LOCAL I MUNDIAL

Hem de lluitar per l'honor i per la dignitat de la Humanitat, per la igualtat i per l'equitat de totes les persones, pels valors contra normes indignants, supersticioses i prejudicis, per això cal exercir de la pràctica reflexiva de l'entrenament lúdic del Cooppel, aquest és un diapasó de les relacions humanes per aconseguir entre altres mesures i actuacions l'abolició legal, cultural i social de tota esclavitud sigui estructural , situacional, circumstancial i/o puntual. 

Així com ajudar a abolir les addiccions, les situacions que les afavoreixen, així també el maltractament moral, psicològic, etc que això implica a les victimes i a les seves famílies

Exigir a les persones que cessin i assumeixin els danys i perjudicis des de la perspectiva dels principis de justícia resolutiva, restaurativa i preventiva.

Ni esclaus, ni servents jerarquitzats, ni vassalls, ni explotacions humanes ni animals, de cap mena.

Hem de lluitar per la ciutadania mundial i local conscient dels Drets Humans i dels beneficis de la ciutadania empoderada, lliure i responsable.

És més que una ambició, és a més una qüestió de supervivència de la mateixa Humanitat i de la seva dignitat.

Davant la manca de motivació degut a la corrupció i a l'explotació.-

També existeix l'apreciació psicològica i mental que viure per treballar i pagar impostos o pagar hipoteques hom es pot sentir esclau. Tot depèn quan ens comparem amb els més pobres i com es fan les especulacions i els negocis, si estem dins del marc de la justícia totom sap que ha de treballar i pagar impostos, l'altra cosa és que perquè uns quants es facin rics altres siguin pobres esclaus que lluiten per la supervivència. En aquest sentit hem de lluitar per la justícia i la pau i en contra de l'especulació capitalista i de l'explotació a causa de la corrupció.

Abolició de la prostitució clandestina.


Comentaris