59.- CoM: Com lluitar: Estratègies, Tàctiques i Operacions pacífiques per aconseguir resultats reals en millorar la justícia en la societat i en les seves relacions.

 La llibertat d'expressió després de sentir-se impotent, maltractat i tenir sentiments de disgustatenutjatmolestatempipat i/o  emprenyat.

El dret a expressar la ràbia i el dolor emocional a més dels danys i perjudicis ocasionats afegit per sentir-se insignificant, sense dignitat ni honor.

El dret amb proves evidents i demostrables a expressar sigui amb manifestació pacífica, amb la cançó, amb el rap o en l'expressió enrabiada de dolor, posant nom al que realment està passant, sense coaccions, ni injúries, ni amenaces ni vexacions en la defensa legítima dels drets humans i de la natura.

Cal que posi en marxa una reflexió sobre com expressar les injustícies i que sigui eficaç, al menys si expresses el que et passa t'obre un camí de desfogueig i al menys de sentir-te més descansat i sobre tot més disponible a oblidar i a perdonar.

esbravar-seexpansionar-seexhalar-se.

En els camps de futbol l'expressió banal de la ràbia era i és considerada com a part del joc, sense que no es caigui en injúries o amenaces

Davant la desesperació cal posar en marxa accions que serveixi per alguna cosa en la millora que no fer res i que tot segueixi igual o pitjor.

El silenci atorga

Estratègies, Tàctiques i Operacions pacífiques per aconseguir resultats reals en millorar la justícia en la societat i en les seves relacions.

Resultats: 

Que la ciutadania agafi consciència que cal fer quelcom i som còmplices amb el silenci.

Exposar una petició oral i/o per escrit Presentar una reclamació escrita, queixa administrativa.

Creences, supersticions i prejudicis davant la llibertat d'expressió.

Cartes a la direcció o expressió en les xarxes

Queixa al Síndic de Greuges.



.

Comentaris