61.- Turisme Activista Cultural Cooppel. Principi de la Causa Cooppel per la Pau. La Cooppel és l'actitud cooperativa altruïsta pel valor comunitari

 Turisme Activista Cultural Cooppel. 

Principis de la Causa Cooppel per la Pau. 

La Cooppel és l'actitud pel sentit comú cooperatiu altruista i pel seu valor comunitari, acords constructius aquí i ara puntuals, entesa en els plans, programes i projectes, estratègies, tàctiques i operacions

ENTRADA OBERTA

- Turisme Activista Cultural Cooppel. Principi de la Causa Cooppel per la Pau.

El cost assumit per la ciutadania.- Les persones es desplacen i tenen dispeses a costa d'elles mateixes, com a quota de participació.

Cost justificat per a fer turisme amb valors més ferms que simplement desconnectar o fer accions en família en temps d'oci, sinó turisme que generi una consolidació mental d'aprendre a aprendre sempre i beneficii a la resta d'ocupacions des del voluntariat, les ocupacions personals, familiars, cíviques i formatives per a menors d'edat i laborals per a les persones adultes.

El Voluntariat Social de Base és el fonament  i en prevenció del nivell professional de la mediació i la intervenció, el nivell professional i laboral i el nivell del negoci.

La motivació i l'ocupació en els cinc camps: personal, familiar, cívica, voluntària i laboral. La necessitat de la Decisió-Anàlisi Inclusiva (DAI) per a  progressar mentalment per la pau. 


Per la meva part justifico en el desplegament de la Causa Cooppel i de la tesi Causa Cooppel tant el temps i l'ocupació, els desplaçaments i els seus costos són per a mi considerats com a turisme  activista cultural Cooppel.


Comentaris