64.- EN MARXA LES BASES DE L'INFORME DE LA TESI COOPPEL. Serà redactat entre el dia 13 de març i el 28 de maig de 2022.-

 EN MARXA LES BASES DE L'INFORME DE LA TESI COOPPEL PER LA PAU

Serà redactat entre el dia 13 de març i el 28 de maig de 2022.- 

El mateix període que varem patir fa dos anys en el total confinament.

L'informe té com a missió la garantia i la confiança que amb la pràctica del Cooppel hi han beneficis, efectes mentals i impacte entorn familiar en generar suports universals del que ara és un suport intensiu  en el repte de com construir la pau en la ment de les persones, ser creatius en el Disseny Universal dels Aprenentatges i estar més compromesos de forma col·lectiva en els ODS 2030.

El seu llenguatge ha de ser planer, accessible, intel·ligible com per exemple el llenguatge del Papa Francesc i d'altres autors planers per a la ciutadania en general. A més els continguts han de ser útils, pragmàtics, actius, reflexius amb la teoria precisa de construcció de valors universals. La pràctica cooperativa reflexiva i decisòria Cooppel és una bona eina per a transformar la realitat en positiu

S'hauran de prendre decisions ja que es tracta de ser un informe tècnic que respecti els drets a les dades personals i a la confidencialitat en explicar els fets des del'anàlisi i des de la interpretació científica qualitativa i quantitativa de les dades en els fets i en el comportament:

A.- Relacionades amb Cooppel Existeix:

- Les evidències identificades favorables a la tesi.

- Les anècdotes viscudes i en els seus detalls

- Exposar i explicar fotografies sobre tot de persones i de fets rellevants i significatius.

- Acompanyar presentacions en format vídeo-clics i vídeo curts. PDF, Power point, etc.

- Les respostes de persones i institucions de negar-se a simplement a conèixer el Cooppel i els seus arguments que faran lleig de donar-los a conèixer i no faran massa gràcia en reaccions poc educades i tòxiques

- Persones amb actituds tòxiques o que generen problemes en les relacions interpersonals o que causen danys i perjudicis materials, físics o corporals, psicològics o morals en els altres.

B.- Relacionats amb la praxis del Cooppel en el món associatiu de resoldre problemes i satisfer necessitats de cara a la seva autonomia i empoderament.

C.- Sobre l'apropament a l'altre, el contacte, l'acolliment i l'acompanyament en l'organització i el funcionament de la Federació Cooppel.

D.- Sobre el comportament humà en les espais físics i presencials com en les xarxes socials.

E.- Sobre la tasca d'investigació superior educativa en col·laboració amb les universitats i els centres superiors d'investigació al voltant del Cooppel Existeix, Cooppel Pla, Cooppel Programes i Cooppel Projectes concrets. 



 




Comentaris