73.- ENS AGENCIES . Imatge pública de l'Agènciament SOLIVOLSOC: C@LC i COOPpeL.-

  

Iniciatives Solidàries 
investigació Social 
en la Supervivència Cultural de les Decisions i els seus Riscos i la importància del Record Mental i de la seva  Neuro-Credibilitat  

27-03-2022                

Imatge pública, marca de garantia de qualitat 

de l'Agenciament presidit pel valor afegit   SOLiVOLSOC (Solidaritat+Voluntariat+Social):  

Logos:


C`@´LC


 i

 

CÓÒPpeL


1.- Valor afegit "SOLIVOLSOC".-

Agenciament és la qualitat d'agenciar.

Agenciar Fer diligències per aconseguir (alguna cosa). 

Contracte entre dues parts, una que proposa objectius, tasques i escolta i l'altra pren decisions sobre els dilemes plantejats amb compromís ètic lliure.

Agenciament és aconseguir de forma sistèmica la disponibilitat, actitud i motivació en la concentració mental del contracte.

No és cap empresa, ni establiment comercial, és un espai per a la conversa i la lectura, amb decisions culturals i scials a l'entorn immediat.

- Solidaritat, iniciatives de voluntariat, social, Investigador-Acció. Associació. Pla, programa, projecte, tàctica, operacions

- Factor en totes les cinc ocupacions humanes: personal, domèstica o familiar, cívica, voluntariat i laboral.

- També aprenentatge servei d'acord a la identitat i sentit vital personalitzat en l'autoaprenetatge d'aprendre a aprendre sempre.

- Agent voluntari, persona que té per missió l'organització, funcionament i gestió de l'agenciament, per a diferenciar d'agència que és més aviat una empresa. Pot ser agent C@LC o agent Cooppel.


2.- Els dos agenciaments amb el valor afegit  "SOLiVOLSOC"

Agenciament C`@´LC

Agència d'Apostolat Lliure Comunicant sobre les noves aportacions franciscopapals.  Animació i suport motivacional a la conversa apostòlica, espiritual, amistat... i a la lectura catequètica dels Evangelis, el N.T. i l'A.T. i els documents papals. Les noves aportacions del papa Francesc a la Teologia i a la Pastoral de l'Església.

Agència gratuïta d'aproximació, contacte, acolliment i acompanyament fomentant l'amistat cristiana, l'espiritualitat de l'Eucaristia i l'apostolat sinodal.

Agrupament lliure sense registre associatiu civil ni canònic, sota la responsabilitat de les persones físiques que el promouen.

 i 

Agenciament CÓÒPpeL.- 

Agència de contactes socials i culturals de comunicació, de creativitat i de cooperació en el posicionament mental personal , entrenament local i lúdic i en la llibertat responsable.


Més informació    

Escriu what's 

619 79 39 69.




Comentaris