78.- Principis de cara a la comunicació, la conversa, la lectura catequètica i l'edició de la tesi Causa Cooppel per la Pau.-

 Principis ètics, morals i legals de cara a la comunicació, la conversa, la lectura catequètica i l'edició de la tesi Causa Cooppel per la Pau.-

El respecte a la intimitat, al permís per a...  a la llibertat i a la corresponsabilitat.

Les intencions per a mostrar la disponibilitat d'ajuda i el suport motivacional per a comunicar, conversar, llegir i editar com a Drets Humans i de la Natura i en més concret com a Drets Socials.

Comunicar, conversar i llegir són tasques delicades si respectem les necessitats, els interessos i les capacitats del proïsme.

Ara estem mirant de concretar uns principis de cara a l'edició de la tesi en català, castellà i anglès.

- Les fotografies hauran de ser per a exemplificar o comunicar aspectes sense veure's la cara de els persones.

- En el cas de sortir persones cal tenir la seva autorització per escrit i si són menors de la dels seus pares (pare i/o mare) o de les tutories legals.

- En el cas de temes personals, casos o entitats s'haurà d'exposar la qüestió o l'anècdota sense mencionar noms propis de persones, o entitats o de llocs.

- Cal evitar fames innecessàries o desproporcionades o presència massiva a les xarxes socials fins que no estigui editada i posada al mercat. Exposar-se sense tenir consolidada la tesi i les xarxes socials pot perjudicar a la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau (CAT).

Causa Internacional Sin Fronteras Cooppel por la Paz (ES).

International Cause Without Borders Cooppel for Peace. (EN).

Hem de considerar que la majoria d'activitats presencials són en català, les telemàtiques poden ser en català i en castellà i que les fotografies poden ser diverses:

Exemple de cartell, programa de ràdio a SPSP en el 2017

Acte a Cambrils, 2016

Logo de la Causa 

Afició per la comunicació

Exemple d'actes a l'Ateneu





                       Entrevistes a la piscina per al prograna "PriOreM PrioRaT" de ràdio Falset


Comentaris