89.- FERRAN jm. elegit en el compromís de dedicació exclusiva de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau fins al 2030.

 


FERRAN jm.  elegit en el compromís de dedicació exclusiva de la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau des de 2023 fins al 2030.

Comença en deixar responsabilitats en les presidències de les diverses juntes, que culminarà en el 2023, per a dedicar-se únicament a la Causa Internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau.

Podrà seguir en les vocalies, secretaries o tasques tècniques de comunicació, però sense tenir cap responsabilitat econòmica, administrativa ni representativa amb el seu NIF.

Tres preguntes clau?

Quines Juntes i associacions queden afectades?

Les presidències de l'associació veïnal Verge del Carme que es quedarà com a secretaria de comunicació i vocal de mediació veïnal que conjuntament amb les corresponents de la Federació Segle XXI seguirà en la mateixa tasca a Tarragona Centre, Eixample i Nord.

També ha deixat la presidència de la coordinadora de Vida Creixent de tarragona de l'arquebisbat de Tarragona, en la qual seguira com a secretaria de comunicació.

També en Ceradai ja que es fusiona Ceradai en la Causa Cooppel per la Pau com a únic projecte d'aquesta associació creada en 1986.

En el 2023 deixarà la presidència del Centre d'estudis del Priorat (CeP) que porta des de 2019 així com la presidència de la Federació espanyola de Centres de Preparació al Matrimoni (FeCPM) que porta en matrimoni des de 2018..


Que suposa dedicar-se de forma exclusiva a la Causa Cooppel per la Pau?

Simplement en assumir la seva presidència i dedicar-se en voluntariat social, patrocinant el seu cost de les activitats a càrrec propi com viatges, desplaçaments i dietes, etc. I assumir dins de els possibilitats responsabilitats de Junta o no en compromís de secretaria de comunicació.

Quines tasques són les que es porten a terme en la presidència de la Causa Cooppel per la Pau?.

1.- Escriure la tesi Cooppel per la Pau

2.- Escriure en blogs, xarxes socials, etc. i escriure amb recursos literaris sobre els principis d'interès general, públic i social de la Causa Cooppel.

3.- Representar la Causa Cooppel, en entrevistes a autoritats, en actes públics ... i explicar en què consisteix.

4.- Participar en simposis, jornades, congressos, per a explicar la Causa i les investigacions dutes a terme

5.- Organitzar el pla director i general, els seus programes i els seus projectes.

6.- Defensar els Drets Humans i de la Natura i els Drets Socials del seu coneixement, informació, difusió, conscienciació i sensibilització a arreu.


Compromís personal, matrimonial, social, cultural ... local i mundial


.

Comentaris