91.- Drets Socials i Drets d'Iniciatives Solidàries.- Principi general de literacció vital i Comentalisme biogràfic.-

El dret de la iniciativa solidària al principi general d'escriure com a dret de la llibertat de comunicació i d'expressió, de la creativitat, de la cooperació per mitjà de la Literacció vital i del Comentalisme biogràfic.-

I què és la literacció vital i el Comentalisme autobiogràfic.

Té una base de mòbil i de motivació

La literacció vital és la literatura en l'acció del dia a dia de la pròpia vida, és utilitzar els recursos literaris en la memòria i el diari, a la fi que les paraules construïm fets i mostrem disponibilitats.

Les disponibilitats són recurrents i fan que ens disposem a dur a terme tasques que tenim competència malgrat fem aprenentatge servei i aprenem més cada dia i podem atendre a persones segons les seves necessitats, interessos o capacitats, malgrat siguin poques.

El Comentalisme autobiogràfic va més lluny del comentalisme de la pròpia autobiografia sinó que el Comentalisme és fer comentaris amb la finalitat de motivar el boca orella i el orella boca, en el com a més de ser una epistemologia del coneixement del com, amb metàfores, recursos estilístics, etc. per a fomentar la cooperació mental.

Comentalisme és sembrar llavors de com comentem de forma motivadora per a construir la pau en la ment de les persones i en l'aprendre a aprendre sempre i en tot lloc. Comenta'l és l'aprenentatge clau per a la difusió

Estem protagonismes, no ho som , tenim capacitats i competències i estem disponibles per a motivar canvis en els demés, a partir de les ocasions en les situacions i en els dilemes de noves oportunitats.








 .


Comentaris