95.- Incidència política de la Causa Oferta Cooppel per la Pau de Ceradai i visita al Parlament.-

Estem participant en la formació sobre incidència política, ho fem com a Causa Oferta Cooppel per la Pau de l'associació Ceradai amb la visita al Parlament pel dia 21 de desembre de 9 a 14 hores.-

Per una pedagogia de participació ciutadana en les decisions polítiques del nostre país.



Ha estat una ocasió de com funciona el Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat i com podem incidir en temes socials, iniciatives solidàries o causes justes en la vida política del nostre país

Avui iniciem aquest article en construcció que té a veure com associació Ceradai, entitat present a la Federació Catalana de Voluntariat Social la qual participem en aquesta formació en incidència política.

Som Grup d'Interès des de 2017 del Parlament de Catalunya i en aquestes jornades ens han obert millor el camí a la incidència i a la participació.


Dins del pla de formació i estudi d'aquest quart trimestre de 2022

En el 2023 aspirem que ens conegui tot el Parlament de Catalunya i tot el Govern de la Generalitat
"Beneficis a les persones, efectes mentals a favor de la Pau i impacte en l'entorn de la pràctica del Cooppel en el suport moral al professorat i als pares i a les mares o tutories legals, en el suport tècnic educatiu a les famílies i el suport motivacional a les persones.
Implicacions en biblioteques i museus locals a més del suport a les famílies actuals i sobre tot amb menors d'edat.
INFORME TESI CAUSA OFERTA COOPPEL PER LA PAU, 2023.-
Què és pot fer a nivell legislatiu?
1.- Garantir la difusió com a interès social i públic de la pràctica del Cooppel
2.- Reconèixer oficialment 
3.- Suport polític i tècnic a: "Cooppel, jocs de taula, de rol i estratègies i jocs tradicionals, PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT"
4.- "Dia Internacional Cooppel, juguem a construir la Pau en la Ment de les Persones en l'aprendre a aprendre sempre i a tot arreu"



Altres en estudi:
També tenim com a necessitats que sorgeixen en els nostres barris de la ciutat de Tarragona, de Reus i d'arreu:
1.- Conscienciació de què el nostre comportament suposa dispeses que es poden evitar i que el comportament positiu pot premiar pagant menys en les dispeses que ja tenim. (gamberrisme, destrucció del patrimoni, no embrutar, és més que netejar, seleccionar residus, etc)
Altres aspectes:
2.- Els vehicles de mobilitat personal (VMP) i la necessitat de carnet que garanteixi conèixer les normes de circulació, targeta d'identificació, assegurança, portar timbre d'avís en cas de precisar-ho.
3.- En general l'accés a WC en el transport públic i en els espais públics.
4.- Els Ajuntaments tenen que informar públicament quan fan plenaris.
5.- Molts establiments no exposen publicament els preus


També participem en la creació d'una llei de Drets Culturals de Catalunya impulsada pel Departament de cultura. Cal identificar i deliberar reptes i propostes per elaborar aquesta nova llei que ha de fer de la cultura una eina més inclusiva i accessible per a tothom.
També participem en els processos participatius de la ciutat de Tarragona.


Restem disponibles.
Escriu-nos en les 24 hores i et responem el més aviat possible.
what's 619 79 39 69, escriu o envia'ns una veu

Comentaris