111.- Som entitat col·laboradora de Xarxanet.-

Ceradai

Associació des de 1986

Ja estem a Xarxanet, a partir d'avui dimecres dia 24 de maig de 2023

https://xarxanet.org/entitat/ceradai


Pla general director solidari Causa Cooppel per la Pau, estem de grup d'interès al Parlament de Catalunya.

Observar, analitzar, saber interpretar i intervenir (OASIS) en ajuda solidària a les persones, de forma sistèmica i empoderadora, més aviat mentoria. Intervenció amb converses ajuda i suport motivacional a persones soles, a famílies i a associacions.

Interès comunitari, participació ciutadana i convivència, amb aspectes educatius, culturals i socials.

Donem suport tècnic executiu, educatiu i motivacional a persones, a families i a persones de la junta directiva de  15 associacions, més les tasques d'observació analista i de difusió per l'interès social i públic a la xarxa social.

Sistèmic inclusiu Cooppel, aprendre per cooperació del record mental disponible.

Estem construint llenguatge propi (argot) i principis científics i de praxis pròpia.-

Amb la Action Research i la  Pràctica Reflexiva generem plantejament propi, marc teòric i conceptual, en la construcció original d'estratègies d'intervenció.

- En relació en les persones.

Segons els seus interessos, les seves necessitats i les seves capacitats.

Mentoria, Drets Humans, 

Aprenentatge Oral del Català (Voluntariat per la Llengua), Suport extraescolar educació de les competències bàsiques en família i en especial a les que tenen menors d'edat, més profit de l'entorn educatiu com els museus i les biblioteques, espais naturals, urbans i rurals etc. a Tarragona ciutat i al Priorat Atenció amb persones amb dol (Associació Centre Escolta Activa Aixopluc de Cambrils i a les víctimes (Drets Humans i Jutjat de Pau local). Orientació i assessorament en oratòria, retòrica i dialèctica en l'entrevista de buscar feina, en  oposicions docents en la defensa de la programació i les situacions d'aprenentatge i en la defensa de les víctimes davant la justícia.

- En relació amb les famílies.

Des de 2007 escola de pares i mares del centre cívic de Torreforta, avui programa Cooppel de suport a les famílies de l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona. Atenció telemàtica a famílies per What's o Meet

- En relació al món associatiu.

Estem a la Xarxa d'Entitats Associades a la UNESCO des de 2000

Presents a l'entitat i a la coordinació de Tarragona de la Federació Catalana de Voluntariat Social des de 2001

A la secretaria de comunicació i de mediació a la Federació Veïnal Segle XXI de Tarragona Centre, Eixample i Nord des de 2019.

A la presidència des de 2019 del Centre d'estudis del Priorat, socis des de 2003 i ex-vocal de l'associació Prioritat, formem part del Forum de Turisme Sostenible del Priorat.

A la vocalia de l'Ateneu de Tarragona des de 2017.

Entre altres.

Ara presento la candidatura a la coordinació de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Tarragona. Ja ho vaig fer en gener de 2013. I si hi ha bona candidatura abans de votar la retiro. No es pot deixar a l'atzar les candidatures a una entitat que estimo fa més de vint anys. Soc el més antic vaig entrar quan era coordinador Santiago Camos i després Tomàs Grau, vàrem cooperar molt estretament.

Més info sobre XARXANET

https://xarxanet.or





g/

Comentaris