115.- Biblioteca referencial de la Causa Internacional Cooppel per la Pau.-

 


Tenim com a biblioteca referencial de la Causa Internacional Cooppel per la Pau.-

A.- La futura "Tesi Causa Cooppel per la Pau", tesi estudi, servei, investigació-acció en la pràctica reflexiva, postulant nacional i internacional basada en sistèmic disseny universal dels aprenentatges, en construir la pau en la ment de les persones en aprendre a aprendre sempre i a tot arreu, envers els ODS 2030.

Ara conferències amb comunicació oral dels progressos i de les aplicacions en les atencions a les persones.

B.- La biblioteca de la trajectòria des de 1985 d'articles, ponències  i informes d'experiències sobre l'estudi, els invents didàctics, els enginys psicodidàctics i els jocs lleugers, àgils i fungibles fins a l'actualitat denominats jocs creatius i cooperatius Cooppel. Autoria de Josep Maria Ferran i Torrent o autories de Josefina Masip Tarragó (pedagogia orientadora) i Josep Maria Ferran i Torrent (pedagogia terapeutica i mestre audició i llenguatge).

C.- La biblioteca i les fonts de referència d'altres autories, que fonamenten o orienten la tesi a sobre esmentada.


Josep Maria Ferran i Torrent la primera experiència fou en 1985 a Zaragoza on va exposar el primer joc avui denominat del grup Cooppel, l'Escacs Digital, en setembre. A Tarragona al novembre els "Nivells Psicodidàctics en els aprenentatges en la deficiència mental lleugera. IPED. avui Fundació Cambrodi. Simposi sobre la Deficiència Mental. Tarragona. L'ICE de la UB delegació de Tarragona, dirigit pel Dr. Ferreres, em va encarregar el Programa de Taquitoscopia Estimuladora (PTE) que es basava en l'estimulació perceptivo visual amb resposta d'orientació corporal i espacio-temporal, aplicable a preescolar a P-4 i P-5.

e-COLUMNA EN CONSTRUCCIÓ .






Comentaris