116.- Causa Cooppel dona suport a iniciatives solidàries i necessita com és lògic també el dret del seu reconeixement.-

D'entrada la Causa Cooppel per la Pau dona suport a iniciatives solidàries i a motius d'interès amb risc d'oblit  i nosaltres també necessitem com és lògic el dret del reconeixement.-

- El silenci el resposta

- El sumar-se a altres suports

- El ser considerat com agent de suport

- Recollida de signatures

- Suport directe

- Constar com a col·laboradors.


En cas de tractes jeràrquics, de prepotència, discriminació, menyspreu i/o indiferència nosaltres retirarem el suport.

Som una iniciativa solidària d'interès social per a facilitar l'accesibilitat, no tenim ingressos de cap mena, les aportacions d'actes voluntaris.

Estem a favor dels drets humans amb educació responsable, sense caure en sobreproteccions ni permetre l'abús del parasitisme egocèntric.

Som lliures i responem, no permetem la manipulació i el maltractament, conscienciem dels mecanismes de defensa, dels jocs de poder i dels jocs psicològics, a més dels biaixos que frenen la sana comunicació, frenen la creativitat i impossibiliten la cooperació entre iguals.

Suport al fòrum de l'EVA , el Pradell de la Teixeta, juliol del 2011
Varem participar durant cinc ocasions entre 2011 i 2018

Causa Cooppel per la Pau promou jocs dissenyats en l'univers dels aprenentatges (DAU) i ofereix tallers i actes reivindicatius dels valors dels processos mentals per a construir la pau en el nou món del segle XXI, en aprendre a aprendre sempre, a arreu i en tot moment centrats en els ODS 2030.

L'aprenentatge de la vida no té vacances

.-

Comentaris