33.- Principis de la Social Investigació-acció Solidària "SiS" de la Causa internacional Sense Fronteres Cooppel per la Pau (CiSF Cooppel Pau).-

 Principis de la 

Social Investigació-acció Solidària "SiS".-

SiS
de la Causa internacional Sense Fronteres (CiSF) Cooppel per la Pau.-

1.- Interès social.- El principal interès és el social. La cooperació com a oportunitat amb opcions en els processos participatius entrenats lúdicament (Cooppel) pel record en cada instant de la vida. Observació, anàlisi, interpretació i intervenció-acció. En les persones adultes, en les de les famílies amb menors d'edat i en les de les associacions amb raons de responsabilitat. Les relacions sistèmiques de les ocupacions del temps en la vida.

2.- Investigació-acció motivacional.- Ens basem en els valors de la investigació-acció en l'atenció i el suport motivacional a tota la ciutadania segons el principi primer.
Més info:.

3.- La competència central i genèrica és aprendre a aprendre sempre sense creences-barreres ni limitacions arbitràries mentals en la cooperació en el sentit comú  solidari (Cooppel), minimalista, amb el cost econòmic zero, zero ecològic, amb desenvolupament alt d'implicació de les competències de la comunicació i de la creativitat, entre la resta, en la construcció de la pau en la ment de les persones i dels col·lectius.


Comentaris