122.- Principis i mòbils de la Causa Cooppel per la Pau 2023-30 a tot arreu que es faci accessible.-

 0.- Context.-

Principals reptes actuals educatius, culturals i socials: Construir la pau en la ment de les persones UNESCO, busquem el com, l'aprenentatge de tota la vida busquem millorar l'aprendre a aprendre sempre i en tot lloc.

Principals objectiu, principi, valor i mòbil de la Causa Cooppel per la Pau 2023-30 a tot arreu que es faci accessible.-

1.- Objectiu: Oberts a totes les persones

Com a objectiu es donar a conèixer l'oferta Cooppel a tot arreu amb el màxim cost econòmic reduït (CER) o pressupost zero zero, amb desenvolupament alta implicació (DAI)= (CERADAI)

2.- Principi: Guanyar la confiança en la qualitat i la confidencialitat.

El principi és donar a conèixer, confiança, reputació, solvència i garantia de confidencialitat per a comunicar i les institucions permetin la difusió per ponències o conferències i l'aprenentatge comunitari per mitjà de tallers Cooppel i a poder ser animats per concerts Cooppel per la Pau amb el cantant Jordi Català.

3.- Valor: Mentoria i suport motivacional amb tècniques de collita pròpia de fonts científiques i de models oficials

El valor afegit és la comunicació, la creativitat i la cooperació pel bé, per l'amor i per la pau.

Control mental del silenci, de la meditació metaneurocognitiva, ALISTA (Aprenentatge Lector i Interventor Senso-neuronal Transanalista Autoritat mental) , cultura relacional i de narratives comentalistes, plantejament basat en els models PNL, EFT, AT, TIPASS, etc. COOPPEL: Control i concentració mental (CO), Oportunitat relacional afectiva (OP) Proposant estratègies lliures i legítimes (PEL), basades en el posicionament orientat lúdic (POL) de l'aprenentatge, amb voluntat organitzativa mental (VO) en la relació afectiva motivadora (RA).

4.- Mòbil:

Màxima difusió en les xarxes socials i construcció de columnes "comentals" en blogs.

En la promoció sempre és busca que sigui compartida i d'interès públic i social per exemple amb les jornades DIM EDU Global fem campanya de donar a conèixer el mateix DIM EDU Global, el Cooppel i causes adherides com les de Jordi Català. ON ES COMPARTEIXEN IDEES, INICIATIVES I EXPERIÈNCIES de professionals de l'educació i centres educatius

5.- Marca personalitzada i familiaritzada amb drets d'autoria i de patentització. Marca i logo.     

        Col·laborem amb Tarragona IMPULSA.

6.- Principal oferta Cooppel:

Organitzem, proposem o participem en situacions de:

- Comunicació oral  (conferències, programes de ràdio, etc.)

- Conversació amb la persona interessada per aprendre a aprendre  i col·laborar en la transformació personal, comunitària  i social. Escolta activa i diàleg comentalista o forma pròpia de dur-los a terme.

- Lectura compartida, suport motivacional, atenció Cooppel com a sistèmic inclusiu procedimental i metodològic

 


Principals tallers Cooppel:

1.- Tallers en jornades DIM EDU Global

2.- Tallers en actes públics a l'Ateneu de Tarragona

3.- Tallers en el programa Cooppel C@M ins



Comentaris